7 may 2015

Fem balanç

Fa 4 anys ens vam presentar amb la idea de què els qui vivíem al poble i teníem anys per endavant per viure-hi, havíem de prendre la batuta i posar-nos al capdavant. I els electors ens van fer confiança i vam entrar a l'EMD.

Han estat 4 anys complicats. Només aterrar, en ple estiu de 2011, un accident laboral ja comença a trastocar els plans. Posteriorment la falta de liquidesa i els retards de pagaments d'altres administracions fa que paguem a proveïdors tardíssim o que algun mes patíssim per pagar nòmines. A més, un veí reclama una porció de terreny municipal i acabes a judici. Et sents malament, tens a gent que has de pagar, no cobres, la seguretat social et reclama uns diners perquè et fa responsable de l'accident i més d'un cop penses, per què coi estic aquí?

Però continues, i els diners van arribant, pots vendre un immoble que et dóna liquiditat i et garanteix que una parella jove vingui a viure al poble. I pots fer l'obra del carrer església i arreglar algun camí, i fer una botiga digne i recuperar un immoble i començar Ca l'Orga i barallar-te amb ensenyament perquè arreglin l'escola o fer altres actuacions que reconforten. Però t'enfades perquè allò previst s'ha de posposar o les obres de Ca l'Orga van més a poc a poc del previst....i sense ni adonar-te'n ja han passat 4 anys.

I parles amb els companys de govern i els hi dius, què fem? Seguim? Algú diu que no, que per motius personals ja en té prou i altres que sí, que amb el que hem patit aquests 4 anys, els propers no poden anar pitjor. I fas balanç, i dius, cal seguir endavant, ens queden coses per fer perquè vols continuar formant part del poble i saps que el que no ens fem nosaltres, de fora no ens ho farà ningú.

I aquí estem altre cop....










No hay comentarios:

Publicar un comentario