10 dic 2014

Com em vaig convertir en un estúpid

Última lectura. L'autor és Martin Page.

Llibre que per casualitat em va caure a les mans a la biblioteca de Valls. Molt resumidament és la història d'un jove molt intel·ligent que no és feliç i creu que és causat per la seva capacitat d'analitzar, estudiar i valorar-ho absolutament tot. Llavors decideix que ja n'hi ha prou, mirarà de convertir-se en un ser vulgar per tal d'arribar a la felicitat.

Crec que es tracta d'un divertimento amb molt de fons i escrit amb un punt de mala bava que el fa molt recomanable. Es tracta d'una crítica a la societat de borregos que estem instal·lats descrivint els dos extrems, els membres antisocials que es reuneixen en un bar islandès i estudien arameu o el sexe de les puces i els bròkers més agressius, no deixant-los en en massa bon estat, a uns i altres.

Conclusió del llibre, no es pot convertir en estúpid tothom qui vol, et pots intentar posar una pel·lícula protectora més o menys gruixuda però saps que rascant una mica, sortirà l'autèntica persona.

Llibre recomanable, fàcil de llegir i amb certes definicions i descripcions molt ben trobades. Pot ser li falla una mica al final, que m'ha deixat amb la sensació que l'autor no tenia massa clar com acabar la història.

No hay comentarios:

Publicar un comentario